Dutch Female Voice 

   Nice to meet you, my name is Jolanda Bayens - Dutch Female Voiceover-artist

Testimonials

Recommendations about Jolanda Bayens, Dutch Female Voiceover and voice actrice

"Jolanda ist eine tolle Sprecherin, unkompliziert in der Zusammenarbeit, hochprofessionell und dabei immer hilfsbereit und freundlich! Das nächste Projekt folgt hoffentlich bald! 

Jolanda is a great voice talent, working with her is a pleasure! I hope we can work together soon!

Jolanda a une voix etraordinaire! C’est un plaisire de travailler avec elle! "

Stephanie Kessler Producerin bei Stimmenkartei – Carpe Diem Studios – Sprecherkartei – 1a-telefonansagen

“Jolanda is plezier om mee te werken. Veelzijdig, betrouwbaar en professioneel. Je hoort aan haar dat ze weet waar het over gaat. Heel belangrijk! En daarbij heeft ze ook nog eens een prettige stem en een goed gevoel voor het kiezen van de juiste tone of voice”

Albert Zeeman
Premium Voices

“Although we only started our cooperation with Jolanda back in 2017, we can say with utmost certainty, that it has met and even exceeded our expectations in terms of reliability, delivery, flexibility and quality. All projects have been carried out in a timely and professional manner and the feedback from our clients has been nothing short of positive. The friendly back and forth is the cherry on top. We don’t know what the future holds, but we would very much like to have as many projects with Jolanda as humanly possible.”

the team from RPM studio 

Flexible, straightforward and always on point – Jolanda has everything you need from a professional voiceover artist. We’ve always been happy with the results and we’re happy to work together in the future.
Anna Jörden Die Stube Hamburg

In mijn functie als AV producent heb ik heel vaak een beroep gedaan op Jolanda. Voor zowel lokale- als landelijke radiocampagnes heeft ze als vakbekwame stemactrice met een gezonde dosis humor haar stemgeluid verleend aan talloze producties. Ze is betrokken en geeft inzichten waar ik als producent nog niet aan heb gedacht. In combinatie met haar professionaliteit, kennis, ervaring en snelle levering maakt dat haar tot een zeer gewaardeerde stem die ik al vele jaren met veel plezier in zet. Naast mijn werkzaamheden als producent voor Het Media Atelier ben ik als gastdocent actief betrokken bij het Voiceover College. Daar werk ik met veel plezier met Jolanda samen om zo aanstormende talenten wegwijs te maken in de wereld van de stemacteurs en voice-overs.

Henri Haan Audiovisueel Producer bij Het Media Atelier 

Of het nu gaat om een powerspot voor de Koninklijke Landmacht … of een uiterst sensuele spot voor Club Senza …. of een uitbundige spot met een hilarisch en …. overtuigend typetje ….. Jolanda Bayens kan het allemaal! Wij werken nu al 8 jaar met veel plezier samen en het gaat altijd perfect en snel! Jolanda heeft een mooie en veelzijdige stem!

Met vriendelijke groet

Producent Henk van der Wijk Produkties!

Jolanda Bayens; altijd helder, vrolijk als het moet, zakelijk als er om gevraagd wordt … Eigenlijk prima passend in heel veel projecten. En bovendien hoef je als opdrachtgever nooit lang te wachten. Moet ik nog meer redenen noemen waarom wij graag met Jolanda werken ? Dacht het niet ! Warm aanbevolen dus !!

Bert Beugeling  To the Point Kommunikatie Steenwijk 

Jolanda is een plezier om mee samen te werken. Spontaan, correct en vooral: een zoete aantrekkelijke stem!

Tim van Renterghem Vibe Productions België vibeproductions

Sinds jaren maken we met regelmaat gebruik van de stem van Jolanda, en met succes. Een commercial moet overkomen, blijven hangen en omzetverhogend werken! Jolanda heeft die kwaliteiten. Jolanda is snel inzetbaar, flexibel en vakkundig, voor ons een pré! (; Jolanda is ook nog leuk  Bedankt voor je inzet we zullen nog vaak met je samenwerken!

Bert Haan Primareclame.nl 

Stemmenbank.nl werkt al jarenlang samen met Jolanda. Of het nu gaat om het inspreken van nieuws, verkeersinformatie of voice-over teksten. Jolanda verstaat haar vak en levert een opname van prima kwaliteit. Ook waarderen wij het meedenken en haar flexibele inzet. Kortom een prettige en betrouwbare aanvulling op ons stemmenbestand”.

Marco Nillesen Stemmenbank.nl

Marco Nillesen